coming soon...
Per €100 aankoop in onze online shop schenken wij €1 aan prima-klima.de

Met onze produkten spaart u heel eenvoudig geld en ontziet u het milieu!

... doordat u uw stroomverbruik vermindert of water- en brandstofkosten bespaart. Wij zijn DE erkende CO2 online shop. Wij hebben voor u produkten verzameld, die voor bedrijven en particulieren geld en andere middelen sparen. Doe mee en draag uw steentje bij door milieubewust te handelen!
 
 

Erklärung CO2 Ausstoß

Laut IES (International Energy Agency) werden jährlich ca. 36,4 Milliarden Tonnen CO2 weltweit ausgestoßen. Das in Cancun 2010 gesetzte Ziel war, 32 Milliarden Tonnen nicht zu überschreiten.

Erklärung Geburtenzahl

Jedes Jahr werden 132 675 000 Kinder geboren, das sind 4 Geburten pro Sekunde weltweit. Hier sehen Sie den errechneten aktuellen Stand.

CO2savings on facebook


De website van CO2 Savings biedt u informatie hoe u op verschillende gebieden een persoonlijke bijdrage kunt leveren om de wereldwijde CO2-uitstoot te verminderen. Het is ons streven om steeds een uitgebreid pakket van produkten en oplossingen aan te kunnen bieden op het gebied van energie, elektriciteit, verwarming, water, beleggen, mobiliteit en recycling. Daarbij is de keuze eenvoudig: als u milieubewust wilt handelen of kopen, dan vindt u bij ons het juiste produkt. Ons assortiment voldoet aan de strengste eisen. Vanwege de lopende ontwikkelingen en verbeteringen is het niet ons doel het “allerbeste” CO2 produkt, maar wel degelijk één van de besten aan te kunnen bieden.
Kies uw interessegebied en ontdek geheel vrijblijvend hoe u nog milieubewuster kunt leven en tegelijkertijd meer geld kunt sparen – voor een betere toekomst!